注册 登录
楼主: IELTS哥

《每日英语第101期》英汉互译:(2011年6月16日)

xiao狸 发表于 2011-6-16 12:39:12 | 只看该作者
答案答案
1 l7 z, Q! F4 A9 W2 I$ j0 G登陆一次,这不容易~

cabala3000 发表于 2011-6-16 13:06:07 | 只看该作者
1.When basic needs have been satisfied, people began to pursuit the enjoyment of life.5 B) M' C4 \) P3 h( N; B) O" x# x
2.Listening to music makes us relaxed.: T' l1 \- Q; U3 g4 i9 \- Z2 z
3.She is the most beautiful girl I have ever seen before.# a& l& E7 U2 }4 g
4.Although the economics developed rapidly, our life standard was getting worse.2 r5 P. `' o' Q( t, ^1 p
5.It is conceivable that knowledge played an important role in our life.
' s7 t8 ]* I. u0 Q! H. D$ P2 r' Z1 }6.# D! l% t. J1 o2 Y7 v0 y
感谢你在我伤心之时给予安慰,在我愤怒之时给予关爱,在我失落之时给予鼓励;1 v) R0 ^. _: K2 p5 A
感谢你成为我的朋友并一直陪伴着我,教会我爱的意义,激励我前进。
+ U- ~" Y: Q: @* u) O3 ^但最最重要的,是感谢你,因为是我而爱着我。
% d$ c# t$ h( F' L* l:loveliness:

评分

IELTS哥 + 25 还可以的

红房子粉刷匠 发表于 2011-6-16 16:18:57 | 只看该作者
看不懂回复的帖,哪些是不是答案呀,都是一样的。

Erica_wll 发表于 2011-6-16 19:29:45 | 只看该作者
看看丫

微博评论 发表于 2011-6-16 19:57:00 | 只看该作者
1.once one's need is meet, he/she begins to seek comfort of life. 2.music can relax us. 3.she is the most beautiful girl i have ever seen. 4. in spite of the rapid development of economy, the quality of our life has worsen. 5. it is obvious that knowledge plays an important role.6 t+ a( g7 E+ [( I$ k0 m! l: R
% N3 d+ e  n* H2 A# H' M1 f
来自 M0Yu 的新浪微博

微博评论 发表于 2011-6-16 19:57:00 | 只看该作者
回复@红房子粉刷匠:回复之后在看原来的帖子,答案就自动出来了+ s+ L3 Z' |$ y3 t

3 M, u' f- L8 A. b4 v5 w# [+ w' z 来自 雅思中国网 的新浪微博

滴Moondance 发表于 2011-6-16 22:55:23 | 只看该作者
看看答案

JohNNy_Chau 发表于 2011-6-17 00:06:34 | 只看该作者
谢谢你在我悲伤时安慰我,在我愤怒时爱我,在我失落时鼓励我;谢谢你成为我的朋友,
9 J5 d: E5 n8 q
# F) Z  |0 ?/ i2 z$ s! F! q0 n并在我身边教给我爱的意义、在我需要动力的时候激励我;但最感谢你的还是,你仅仅% n" W/ _/ e, C" E
3 @  B( b* Z4 v8 R  m
因为我而爱我。
2 m0 t( k/ x3 b5 h

微博评论 发表于 2011-6-17 03:42:17 | 只看该作者
是不是还要先注册登录了才行啊?
! H" }- V* ], m& w" C, ^2 P
8 t" Z$ i4 M" s, Q 来自 w晴芷 的新浪微博

微博评论 发表于 2011-6-17 03:42:17 | 只看该作者
回复@w晴芷:是滴
6 Q6 P+ ^  H' O! f: n% u  i0 W5 s4 f; i
来自 雅思中国网 的新浪微博